Együtt olcsóbb. Hogyan működik a csoportos pályáztatás?

Arról már több alkalommal beszámoltunk, hogy Magyarországon jelenleg az egekben vannak az egyedi csomagárban számlázott gázárak. A cégek jelentős többsége nem is tud róla, hogy évente százerekkel vagy milliókkal is csökkenthetik kiadásaikat azáltal, hogy csoportos pályáztatás útján gázárcsökkentést csikarnak ki a kereskedőkből. De hogyan is zajlik a folyamat a gyakorlatban?

Hogyan kell elképzelni a csoportos pályáztatást?

Ahogyan azt már korábban részleteztük, a gázkereskedők csoportos pályáztatása a legjobb lehetőség vállalkozása számára, hogy jelentősen csökkentse céges gázszámlái összegét. Ráadásul a pályáztatást követően cége nem jut kevesebb gázhoz, pusztán arról van szó, hogy ugyanazt a mennyiséget olcsóbban kapja meg.

A csoportos pályáztatás módja a következő. Több, az Önéhez hasonló problémákkal küzdő fogyasztóval együttműködve pályázatot írunk ki, melyeket megküldünk a Magyarországon tevékenykedő versenypiaci gázkereskedők számára. Az egyetemes és a versenypiaci gázellátás különbségeiről itt olvashat bővebben.

Ráadásul Önnek a pályáztatási folyamatok közben gyakorlatilag semmi dolga nem lesz. Ha ugyanis cégünket bízza meg a van ami versenypiacinak számít nem verseny kivitelezésével, minden részeredményről és beérkező ajánlatról azonnal tájékoztatjuk Önt. Ha pedig az összes ajánlatot begyűjtöttük, Ön tanácsunkra kiválasztja a legolcsóbbat, és máris intézzük a további papírmunkát.

Miben tud segíteni a Gáz1.hu?

Mivel a gázkereskedők egy-két nagyvállalkozástól eltekintve egyáltalán nem foglalkoznak egyedi ajánlatadással, mindenképpen szükséges egy csoportosulás a fogyasztók részéről, hogy együtt olyan potenciális üzleti hasznot képezzenek a gázkereskedők számára, amellyel már megéri foglalkozniuk.

Nyilván rendkívül idő- és energiaigényes minden vállalkozást egyenként felkeresni, és megkérdezni tőlük, hasonló problémákkal küzdenek-e, mint az Ön cége. És ha még talál is ilyen cégeket, ezt követően egyenként kellene felkutatnia, és megpályáztatnia a gázkereskedőket, valamint tartania a kapcsolatot a csoportját képező cégekkel. Erre bizonyára nincs ideje saját vállalkozása mellett.

Éppen ebben tud segíteni Önnek a Gáz1.hu, mely független tanácsadóként valóban a fogyasztók igényeit és érdekeit tartja szem előtt, hiszen nem származik üzleti hasznuk a kereskedők számára előnyös ajánlat megkötéséből. Cégünk minden adminisztratív és kommunikációs terhet levesz a válláról. Önnek csak a végső döntést kell meghoznia.

Miért bízzak a Gáz1.hu-ban?

Potenciális ügyfeleinktől sosem várjuk el, hogy vakon megbízzanak bennünk. Ez gyakorlatilag ellentmondana a megfontolt üzleti viselkedésnek. Azt ajánljuk tehát, vegye fel velünk a kapcsolatot, mi pedig költségmentesen magunkra vállaljuk a pályáztatás szakmai és adminisztratív terheit egyaránt. Egészen addig a pontig menedzseljük a projektet, amikor feketén-fehéren, hivatalos dokumentumokon látja, pontosan mennyit nyerhet cége ezzel az üzlettel.

A csoportos pályázatok hibátlan kiírása, a fogyasztók számára kedvező, korrekt szerződési feltételek kialakítása a fő szakértelmünk. Meglévő ügyfeleink ezért bíznak bennünk, és ezért nem okozunk csalódást Önnek sem.

Mennyibe kerül nekem a Gáz1.hu tanácsadása?

A tanácsadás, ahogyan a fentiekben részleteztük, ingyen van. Önnek csak akkor keletkezik pénzügyi kötelezettsége, ha valóban földgázkereskedőt vált, és ezáltal megtakarítást realizál cége számára.

Sőt, még akkor is dönthet úgy, hogy a jelenlegi gázkereskedőjénél marad, amikor átnyújtjuk Önnek a hivatalos dokumentumokat, melyekből már tisztán látszik, mennyit spórolhat az üzlet megkötésével cége számára. Természetesen ebben az esetben sem számolunk fel semmilyen költséget, a teljes folyamat ingyen volt az Ön számára.

És hogy ez miért éri meg a Gáz1.hu-nak?

Mert többéves fennállásunk óta még nem fordult elő, hogy valamely ügyfelünk a célegyenesben, látva, hogy mennyit tudunk spórolni neki, berántja a kéziféket, és azt mondja, inkább szeretnék továbbra is sok pénzt költeni a céges gázszámlámra.

Ajánlatunkkal azonban érdemes mielőbb élnie, hiszen a világpiacon jelenleg rekordalacsonyak a gázárak, miközben a magyar piacon új fogyasztókra vadásznak a gázcégek. Ez a különleges, egyedi helyzet nem tartható fenn sokáig. Idővel kérlelhetetlenül elkezdenek felfelé szökni a gázárak. Ennek értelmében, minél hamarabb veszi fel velünk a kapcsolatot, annál gyorsabban és annál nagyobb megtakarítást realizálhatunk cége számára.

Kérjen részletes tájékoztatást!

Megmutatjuk, hogyan lesz a legalacsonyabb a gázszámlája, és végigvezetjük a teljes folyamaton - bármiféle kötelezettség nélkül.
Töltse ki a mezőket, és kattintson a gombra.

A Gáz1.hu csak vállalkozások számára nyújt szolgáltatást, magánszemélyek számára nem.
20 m3/óra vagy afeletti gázóra mérőteljesítmény esetén válassza a nagyfogyasztó lehetőséget!


Adatait bizalmasan kezeljük, és soha nem adjuk át harmadik félnek.

További témakörök