Hogyan működik, és pontosan mit takar a Gáz1.hu szolgáltatása?

Gáz1.hu szolgáltatása

A Gáz1.hu szolgáltatása lényegében a gázkereskedők csoportos pályáztatásán alapul, amelynek köszönhetően ön is jelentősen csökkentheti cége gázszámlákra fordított kiadásait. Ha ennél részletesebben szeretné látni, milyen munkafolyamatok elvégzésével segítjük az ön ügyét, érdemes elolvasnia a témában íródott részletes cikkünket.

Egyszerű szolgáltatás a fogyasztók oldalán

A közvetítőkről, legyen szó bármilyen iparágról, széles körben elterjedt, hogy a kereskedőktől kapott jutalékokból finanszírozzák tevékenységüket. Valóban számos közvetítőre jellemző, hogy egyes kereskedők malmára hajtva a vizet, az aranyközéputat keresik. Valamivel jobb konstrukciókat harcolnak ki, mint amit a fogyasztó korábbi megállapodása jelentett, de ez még közel sem a legjobb megoldás.

A Gáz1.hu viszont más utakon jár. A fogyasztók oldalára álltunk, hogy a mérleg nyelve kiegyenlítődjön. Felismertük, hogy igazi sikereket akkor érhetünk el, ha gázkereskedői érdekektől függetlenül, kizárólag a fogyasztók érdekeit szem előtt tartva kötünk újabb megállapodásokat. Éppen ezért független közvetítőként tevékenykedünk, hogy az elért eredményeinket véletlenül se befolyásolhassák a gázkereskedők által felkínált jutalékok.

Éppen ezeknek a feltételeknek köszönhetően tudunk valóban alacsony árakon dolgozni, hiszen a kereskedők így nem építik bele a fogyasztóknak kínált árakba a szolgáltatási jutalékunkat.

Mit várhatok a Gáz1.hu-tól?

Röviden: alacsonyabb céges gázszámlákat. Ha azonban ennél bővebb kifejtésre törekszünk, ennél lényegesen többet is. Ingyenes kalkulációt végzünk önnek, amelyből tisztán láthatja, mennyi pénzt spórolhatunk cége számára egy előnyösebb versenypiaci szerződés kiharcolásával.

Részvételi lehetőséget biztosítunk cége számára egy úgynevezett csoportos pályáztatásban, melynek részleteiről korábban már beszámoltunk. Lényegében arról van szó, hogy a gázkereskedők külön-külön nem tárgyalnak a fogyasztókkal, hiszen az erre szánt idő nem térül meg az így realizálható nyereségből. Éppen ezért, ha csak nem milliós megállapodásról van szó, a gázkereskedők kizárólag csoportos pályáztatás útján kényszeríthetők szolgáltatási áraik csökkentésére.

Úgy képviseljük önt a gázpiacon, mintha saját cégünket képviselnénk

Ez leginkább azért lehetséges, mert egészen addig egyetlen forintot sem kérünk öntől, amíg közbenjárásunknak köszönhetően nem realizált tényleges gázár-megtakarítást. Csak akkor kell nekünk díjat fizetnie, ha megszerezzük Önnek a jobb gázárat, és kereskedőt vált.

Ez azt jelenti, hogy a fentiekben már említett előzetes kalkuláció, illetve a teljes pályáztatási folyamat gyakorlatilag költségmentesen történik. Amennyiben elfogadja a Gáz1.hu ajánlatát, cégünk biztosítja, hogy korrekt feltételekkel kössön szerződést az új kereskedővel, nem hagyva trükközni őket.

Miért jó nekem, hogy a Gáz1.hu-ra bízom gázpiaci szerződéseimet?

Az együttműködés számos előnnyel jár cége számára. A legfontosabb előny nyilvánvalóan a csoportos pályáztatással megspórolt összeg, melyet gázszámlák kifizetése helyett ezentúl cége fejlesztésére, dolgozói prémiumok kialakítására fordíthat.

Az említett folyamatok továbbá rendkívül sok papírmunkával és adminisztrációs kötelezettséggel járnak. Szolgáltatásaink keretein belül, anélkül, hogy felárat számítanánk, magunkra vállaljuk az idő- és energiaigényes papírmunkát, hogy önnek a cége vezetésén, és a megspórolt összeg elköltésének megtervezésén kívül semmi mással ne kelljen foglalkoznia.

És ha ez még mindig nem lenne elég, a gázkereskedők csak nagyon ritka esetekben állnak szóba egyenként a fogyasztókkal. Kizárólag akkor tesznek kivételt, ha a megállapodás komolyabb bevételeket hozhat a kereskedőnek. Máskülönben a gázkereskedőnek egészen egyszerűen nem éri meg időt fordítani a megállapodásra.

Azonban egészen más a helyzet, ha nem egy-egy fogyasztó, hanem egy komoly bevételi lehetőséget jelentő fogyasztói csoport kér ajánlatot az egyes gázkereskedőktől. Ebben az esetben ugyanis már a kereskedőnek is megéri időt és energiát fordítani a projektre.

Ha további kérdéseket szeretne feltenni, vegye fel velünk a kapcsolatot, és készséggel megválaszoljuk ezeket!


 

Kérjen részletes tájékoztatást!

Megmutatjuk, hogyan lesz a legalacsonyabb a gázszámlája, és végigvezetjük a teljes folyamaton - bármiféle kötelezettség nélkül.
Töltse ki a mezőket, és kattintson a gombra.

A Gáz1.hu csak vállalkozások számára nyújt szolgáltatást, magánszemélyek számára nem.
20 m3/óra vagy afeletti gázóra mérőteljesítmény esetén válassza a nagyfogyasztó lehetőséget!


Adatait bizalmasan kezeljük, és soha nem adjuk át harmadik félnek.

További témakörök